Uitnodiging Burendag 2022

16 september 2022

Uitnodiging Burendag 2022

De vierde zondag in september de 25ste staat in het teken van Burendag. Ook de stichting Participatie Wisentbos doet actief mee. Onze burendag is een jaarlijks terugkerend festijn dat we samen vieren met de buurt rondom het Wisentbos in Dronten d.m.v. leuke activiteiten. We starten om 12.00 uur en ronden af rond 17.00 uur.

Ook is deze Burendag bedoeld om als een initiatief om onze buren op een ontspannen manier bij elkaar te brengen. Het kennen van je buren en investeren in het contact draagt bij aan een gevoel van saamhorigheid, veiligheid en wat voor elkaar iets betekenen als het nodig is.

We gaan gezellig koffie en thee drinken met iets lekkers erbij. Aan de kinderen is ook gedacht. Voor de senioren hebben wij gezellige tafeltjes met stoeltjes om met elkaar eens gemoedelijk bij te praten.

Wij geven u informatie over onze activiteiten van de afgelopen maanden, maar ook hoe of we de komende maanden nieuwe activiteiten willen ontplooien t.w. de acties rond de Brug over de Lage Vaart

Voor de kinderen zijn er kleurplaten om aan te werken,. Voor de wat ouderen en hun kinderen zijn er excursies met de boswachter. Ook is het de bedoeling om in kleine groepen – voor wie dit wil -rommel opruimen in het bos. Hiervoor is er materiaal beschikbaar als handschoenen, vuilniszakken en knijpers.

Dus wees welkom en geniet op onze burendag van het samenzijn in de prachtige natuur van ons “dorpsbos” het Wisentbos.

Waarmee kunnen we je helpen?