Steun ons!

Stichting Participatie Wisentbos zet zich dagelijks in om het bos in goede staat te houden. Daarvoor is geld nodig. Steun jij het Wisentbos al? Steunen kan op verschillende manieren.

De Stichting Participatie Wisentbos zet zich in voor de ontwikkeling van het bosgebied. Hiermee zijn kosten gemoeid. Het bestuur van Stichting Participatie Wisentbos koesterde al langere tijd de wens om het keurmerk van de ANBI status te ontvangen. Heeft een organisatie een ANBI status dan laat je namelijk zien dat je een goede partij bent om aan te doneren.

Voor het aanvragen van een financiële bijdrage uit een fonds is de ANBI status eveneens belangrijk omdat dit vaak als voorwaarde wordt gesteld. Gelukkig is met terugwerkende kracht van 1 januari 2022 de ANBI status aan de stichting toegekend. De stichting is dus volgens de belastingdienst een organisatie die zich geheel inzet voor het algemeen belang. Een gift is nu aftrekbaar van de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

Eenmalige donatie

Kom je vaak in het Wisentbos en wil je wat bijdrage in de natuur dichtbij je huis? De stichting staat voor de bescherming van het behoud van de natuur en recreatieve waarden in het Wisentbos. Dit doen wij ter ondersteuning van Staatsbosbeheer die het dagelijks onderhoud en beheer verzorgd.

Begunstiger

Wil je graag regelmatig een vast bedrag schenken? Ook dan ben je van harte welkom!
Download dan via onderstaande button het SEPA formulier voor een doorlopende machtiging.

Publicatieverplichting
Om als organisatie een ANBI-status te verkrijgen of te behouden is er een publicatieverplichting.

Fiscaal nummer
Ons fiscaal nummer is: RSIN 815715110

Waarmee kunnen we je helpen?