Nieuwe website van Stichting Participatie Wisentbos

22 februari 2021

lk wil graag iets met jullie delen, want…

“Het is zover, de nieuwe website van de Stichting Participatie Wisentbos is live!”

Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn we dan ook best een beetje trots op. Daarom nodigen we je graag uit een kijkje te nemen. De nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen. Zoals je kunt zien is de gehele ‘look en feel’ van de site veranderd.

De website is overzichtelijk en goed leesbaar voor iedereen. Gericht op onze verschillende gebruikers en doelgroepen op het gebied van genieten van flora en fauna, het wandelen en wandelroutes tijdens alle jaargetijden. natuur educatie, cultuur uitingen, co-creatie van activiteiten, de inzet van onze vrijwilligers en nog veel meer.

We zijn nu live en achter de schermen wordt er nog druk verder gewerkt aan het uitbreiden van de website. Komende maanden hopen we dan ook de site verder te oplimaliseren en uit te breiden met nog meer handige functies. Wij zijn ons ervan bewust dat de site nog enkele schoonheidsfoutjes kan bevatten. Kom je iets tegen? Of heb je tips om de website verder aan te scherpen? We stellen jouw feedback enorm op prijs.

Mailen kan naar info@hetwisentbos.nl

Willy Wisent, de mascotte van Stichting Participatie Wisentbos
Waarmee kunnen we je helpen?